Начало > Новини > Съдържание

Светлината на светлината на тревата е по-мека

Земята светлина основно с мека форма и осветление се превърне в основен герой на градско озеленяване, широко се използва в градини, паркове, площади и други големи места на открито на зелена декорация колан, лампа лампа в оформлението също е относително специално за колата комбинирани с дизайна концепция, Лампата лампа характеристиките на лампата лампа е сравнително очевидна, особено лесен за инсталиране на тази точка, да си изключително уважавани усилия. Има ли ролята на тревата само тези? Xiaobian завършване на информация за тревата, заедно, за да го видите.

Зелената светлина е по-мека и цветът също е по-разнообразен и сега с проектирането на последващото действие, с непрекъснатото подобряване на нуждите на хората, сегашният дизайн е по-модерен, формата е идеална, през деня може да играе добра декорация Сексуален ефект, а през нощта лампа лампа е много красива и щедра, давайки усещане за красота. Лампа лампа с най-уникален дизайн, най-нежно осветление за зелен пейзаж на града навсякъде добавя много безопасност и красота, както и инсталационния процес е много прост, лесен за инсталиране, декоративен ефект е добър, обикновено се използва в паркове, градински вили Такива като морава наоколо, разбира се, модерна търговска улица, пешеходна улица, паркинг Лампа лампа и квадрат, ако има зелен пояс ще бъдат инсталирани на лампата лампа.

Проектът за осветление на косене на трева е основно за външния вид и мекото осветление на градския зелен пейзаж, за да се добави сигурност и красота, и обикновено има лесен монтаж, декоративни и други характеристики, могат да се използват за паркове, градински вили, квадратни зелени и други места на зелено осветление на декорацията на колана.

Лампата за косене на трева оформя много професионални дизайнери по уникалния дизайн, моделирайки разнообразие от стилове, има морава, изработена от шикозни малки животни или растения и други симулационни модели, поставени на моравата, сякаш скулптурата е красива за града Зелените пейзажи допринасят за безопасността и красотата. Инсталация за косене на трева е удобна, декоративна здрава, широко използвана в парковете, градински вили за тревни площи и други пейки и пешеходни улици, паркинг, площадки и други места.

Разположението на лампата за косене на трева

(1) C1 ~ CN за четирите страни на светлата морава, според стила на проекта, собствениците предпочитат да избират различен външен вид, в зависимост от височината на височината на избора на лампи. Лампа за косене на трева Използвайки 18W енергоспестяващ тръбен светлинен източник, подходящ за градинската градина, тротоара и пътепоказателното осветление. Осигурете нощно осветление на пешеходците, времето за осветяване обикновено е от 18:00 до 6:00 часа. Колкото по-къса е приставката, толкова по-близо е разстоянието, Лампата за тревни площи е най-често използваното разстояние от 6 до 8 метра. (2) C1 ~ CN за еднопосочна светлина морава, прилагани на широк път. Използвайки 26W енергоспестяваща тръба или 35W метален халогениден източник на светлина. Предоставяне на осветление на пешеходците или на коридорите, като осветлението обикновено е от 18:00 до 6:00 часа. Обичайно използваното разстояние на осветление от 8 до 10 метра.

Лампата за косене на трева оформя много професионални дизайнери по уникалния дизайн, моделирайки разнообразие от стилове, има морава, изработена от шикозни малки животни или растения и други симулационни модели, поставени на моравата, сякаш скулптурата е красива за града Зелените пейзажи допринасят за безопасността и красотата. Инсталирането на тревата е удобно, декоративно силно, широко използвано в паркове, градински вили и други морави наоколо и пешеходна улица, паркинг, квадрат и други места. В случай че

Лампата за косене на трева може да бъде разделена на слънчева лампа за косене на трева, Лампа лампа лампа за взривозащитена тревата, алуминиева лампа лампа, неръждаема стомана лампа лампа, LED лампа лампа, енергоспестяваща лампа лампа, зелена лампа лампа, европейска лампа лампа и други лампа лампа

Лампите обикновено имат 600 мм, 800 мм, 1000 мм и други различни спецификации, могат да бъдат персонализирани според реалните нужди, могат да се произвеждат всички спецификации. Основните материали за поляна са тръби от еднакъв диаметър, противопожарна стоманена тръба, тръба с еднакъв диаметър, алуминиева тръба с алуминиев профил, алуминиева лампа за косене на трева. Лампата за косене на трева Най-често използваните диаметри са Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, според височината и използването на различни места, избраната дебелина на материала е разделена на: дебелина на стената 2.5, дебелина на стената 3.0, използвайте 36W или 70W метална халогенна лампа, а разстоянието на подреждането е обикновено от 6 до 10 метра.


Продуктов каталог
Свържете се с нас

Имейл: aaron89@sina.com


Пощенски код: код: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Факс: 86-514-84212540